«

»

Июл
15

ЦАРСКИЕ ДНИ. ТРЕХДНЕВНЫЙ ПОСТ И МОЛИТВЕННОЕ ПРАВИЛО. По благословению афонского старца — иеросхимонаха Рафаила (Берестова).

ЦАРСКИЙ ПОСТ

Христос посреди нас! И есть и будет!

День ритуального убиения нашего Государя и царской семьи жидами – день величайшей трагедии и скорби в нашей истории. Но этот день так же – русская надежда и радость в обретении великих заступников и молитвенников на небесах. Это дверь в будущее Святой Руси.

Жертвенный искупительный подвиг святых царственных мучеников и их святые молитвы умилостивили Бога и наш народ прощен. Он не истреблен с лица земли, «яко довлеет ему молитва умученного царя», «государь взял вину русского народа на себя», он испил горькую чашу вместо нас.

Неужели не припадем к нему с покаянием, благодарением и любовью, взяв благое иго царского креста – потрудиться в деле восстановления православного самодержавия на Руси, пока мы еще живы.

Дорогие во Христе отцы и братья, матери и сестры!

Накануне царских дней обращаемся к вам с просьбой присоединиться к соборной молитве и трехдневному царскому посту (14, 15, 16 июля: в  воскресенье с растительным маслом, а в понедельник и вторник строго), вошедшему за последние годы в обычай для всех чающих возрождения православного самодержавия на Руси.

Царский пост – это добровольное выражение русской души – покаянное, чающее, любящее своего государя, царскую семью и все царское. Царский пост – это пост добровольный, вне установленных постов.

По слову Господню, постом и молитвой мы надеемся преклонить Божие милосердие и надеемся, что за покаяние Господь дарует нам православного русского царя, дарует освобождение страждущему Отечеству и воскресит святую триединую Русь. Царский пост при жизни благословлял старец о. Николай Гурьянов. После его ухода в вечность благословение верующим преподает батюшка о. Рафаил (Берестов).

Пусть никто не смущается! Этот пост совершается по доброй воле, это выражение наших сердец. Если у кого-то нет возможности поститься  – не смущайтесь, это не грех, не унывайте. Если можете – поститесь один или два дня. Если не можете поститься, то просто присоединитесь к соборной молитве, чтобы в единстве душ и сердец наших умолять милосердного Спасителя.

Если кто-то не сможет молиться по предложенным молитвам, помолитесь Богу, Пречистой Божией Матери, св. Царственным мученикам, читая акафисты, каноны и другие молитвы, или даже своими словами. Принесите свою малую лепту в Соборное дело покаяния русского народа.

Просим вас, присоединитесь к соборной молитве, хотя бы своими сердечными воздыханиями.

Соборная молитва в дни Царского поста

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: идеже бо еста два или трие собрани во Имя Мое, ту есмь посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца.

Сего ради молим Тя: даруй нам рабом Твоим (имярек), согласившимся просити Тя о исполнении нашего прошения: «О еже даровати нам благодати твердыя и несумненныя веры, любви нелицемерныя и мудрости духовныя, и дерзновенно исповедати Тя, и постояти за Имя Твое Святое и Святую веру Православную, и не прияти нам, и чадам нашим, и сродником нашим печати антихриста, и даровати нам на последния времена милостию Твоею Царя Православнаго и Самодержавное Царство, яко щит и ограждение Церкви Твоея Святыя и народа Твоего». Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

Молитва пред иконой Пресвятой Богородицы Ченстоховской

О Всемилостивая Госпоже, Царице Богородице, от всех родов избранная и всеми роды небесными и земными ублажаемая! Воззри милостивно на предстоящия пред святою иконою Твоею люди сия, усердно молящияся Тебе, и сотвори предстательством Твоим и заступлением у Сына Твоего и Бога нашего, да никтоже изыдет отсюду тощь упования своего и посрамлен в надежде своей, но да приимет кийждо от Тебе вся по благому изволению сердца своего и по нужде и потребе своей, во спасение души и во здравие телу.

Наипаче же осени и огради Покровом Твоим, Милосердая Мати, Православного грядущаго Государя Императора нашего и весь Царствующий Дом Его. Отжени от Него молитвами Твоими всякаго врага и супостата, утверди житие Его в мире и тишине, да и мы вси тихое и безмолвное житие поживем во всяком блазе и чистоте. Удержави Царство Его, во еже быти в нем Царству Христову, управи пути и советы Его, да возсияет во днех Его правда и множества мира, и да возрадуется сердце Его о сущих в Державе Его, якоже сердце отца о чадех своих веселящася; на сопротивныя же и лукавнующия в сердцах своих посли пред лицем Его ужас и трепет, да поне страхом вразумятся и престанут от лукавств своих.

Моли, Милосердая Владычице, Пренебеснаго Бога, да присно соблюдет Церковь Свою святую во Православии и твердей вере до конца веков. Призирай благосердием, Всепетая, и призрением милостивого Твоего заступления на все Царство Всероссийское, царствующия грады наша и град сей (весь сию), и святый храм сей, и на сия богатыя Твоя милости неоскудно изливай, Ты бо еси всесильная Помощница и Заступница всех нас.

Приклонися к молитвам раб Твоих, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, помози нам возсоздати Православное и Самодержавное Царство и воскреси Святую Триединую Русь, приклонися к прошением нашим, услыши воздыхания и молитвы, имиже раби Твои молятся на святем месте сем. Аще и иноверный или иноплеменник зде проходя помолится, услыши и милостивно соделай, яже к помощи ему и ко спасению. О Всепетая Мати, Надеждо наша преблагая, собери разсеянныя, неверныя же и иноверныя во странах наших на путь истинный настави, отпавшия от благочестивыя веры паки возврати и святей Православней Кафоличестей Церкви их сопричти. В домех наших мир утверди, старость поддержи, юныя настави, младенцы воспитай, сирыя и вдовицы заступи, болящия уврачуй, плененныя (имярек) свободи, на судилищах неправедно истязуемых и в заключениих и в заточениих и в горьких работах сущия помяни, ограждающи ны присно от всякого зла благостию Твоею, и утеши милостивным Твоим посещением и вся благодеющия нам.

Даруй же, Благая, земли плодоносие, воздуху благорастворение и вся, яже на пользу нашу, дары благовременныя и благопотребныя молитвами избранных угодников, святых Кирилла и Мефодия. Прежде отшедшыя благочестивыя цари и царицы, отцы и матери, братия и сестры наша, и всех павших на поле брани и живот свой положившыя за веру, Царя и Отечество, всех во брани с игом жидовским убиенных православных христиан (имярек) упокой в селениих святых, на месте злачне, на месте покойне, идеже несть печаль и воздыхание.

Егда же приспеет и наше от жития сего отшествие и к Вечней Жизни преселение, предстани нам, Преблагословенная Дево, и даруй христианскую кончину жития нашего безболезненну, непостыдну и святых Таин причастну, да и в будущем веце сподобимся вси, купно со всеми святыми, безконечныя блаженныя жизни во Царствии возлюбленного Сына Твоего, Господа и Спаса нашего Иисуса Христа, Ему же подобает всякая слава, честь и поклонение со безначальным Отцем и Святым Духом, во веки веков. Аминь.

Молитва святому мученику царю Николаю II

О святый мучениче Царю Николае, Помазанника Своего тя Господь избра, во еже милостивно и право судити людем твоим, и хранителя Царства Православного быти: царское служение сие и о душах попечение со страхом Божиим совершал еси. Испытуя же тя, яко злато в горниле, скорби горькия Господь ти попусти, яко же Иову многострадальному, последи же престола царскаго лишение и мученическую смерть посла ти.

Вся сия кротко претерпевый, яко истинный раб Христов, наслаждаешися ныне вышния славы у престола всех Царя купно со святыми мученики: святою царицею Александрою, святым царевичем Алексием, святыми царевнами Ольгою, Татианою, Мариею и Анастасиею, вмч. Григорием Новым, прмчц. вел.кн.Елисаветой и ин.Варварой, и с верными слуги твоими.

Но яко имея дерзновение велие ко Христу Царю, Его же ради и пострада, моли с ними, да отпустит Господь грехи народа твоего, не возбранившаго иудеем убиение твое, Царя и Помазанника Божия, да избавит Господь страждущую Державу нашу Российскую от лютаго жидовскаго ига, за грехи вероотступничества, клятвопреступления и цареубийства попущеннаго, и возстановит престол Православных Царей, нам же подаст грехов прощение и на всякую добродетель наставит нас, да стяжем смирение, кротость и любовь, их же сии мученицы явиша, да сподобимся Небеснаго Царствия, идеже купно с тобою и всеми святыми новомученики и исповедники российскими прославим Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Русский Символ Веры

Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена, освященным Собором и Русским народом, для мира и благоденствия нашего Отечества, и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии, русские, последних веков. Аминь.

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матери, св.муч. Царя Николая, св.благ. Царя Иоанна и всех святых, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, даруй нам Православного Царя и Самодержавное Царство Его, и воскреси Святую Триединую Русь. Аминь.

Краткий вариант

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: идеже бо еста два или трие собрани во Имя Мое, ту есмь посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца.

Сего ради молим Тя: даруй нам рабом Твоим (имярек), согласившимся просити Тя о исполнении нашего прошения: «О еже даровати нам благодати твердыя и несумненныя веры, любви нелицемерныя и мудрости духовныя, и дерзновенно исповедати Тя , и постояти за Имя Твое Святое и Святую веру Православную, и не прияти нам, и чадам нашим, и сродником нашим печати антихриста, и даровати нам на последния времена милостию Твоею Царя Православнаго и самодержавное царство, яко щит и ограждение Церкви Твоея Святыя и народа Твоего». Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

Молитва Святого Праведного Иоанна Кронштадтского

Отче наш, Иже еси на Небесех! Да святится имя Твое в России! Да приидет Царствие Твое в России! Да будет воля Твоя в России! Ты насади в ней веру истинную, животворную! Да будет она царствующей и господствующей в России! А не уравненную с иноверными исповеданиями и неверными. Да не будет сего уравнения с неравными, истинного исповеданиями не имеющими! Истина не может быть сравнена с ложью и правда веры с неправедными исповедываниями. Истина Господня пребывает вовек! Аминь.

 

На выбор:

Молитва о спасении Руси ко Пресвятой Богородице

О Пресвятая Владычице Богородице, спаси и сохрани Богохранимую страждущую Державу нашу Российскую; спаси и сохрани все православные страны и всех православных христиан; спаси и сохрани и укрепи Христолюбивое воинство на рать, даруй нам Православного Царя-Батюшку и от лютаго жидовскаго ига свободи ны.

О Пресвятая Владычице, спаси и сохрани всех страждущих и гонимых православных христиан, всех, кто противостоит и не принимает антихристову систему; тех, кто соблазнился по равнодушию или малодушию, обрати к покаянию, просвети нас светом Сына Твоего, Всемилостивая Владычице; даруй всем нам покаяние, благодать, мудрость, молитву Иисусову и любовь, и помоги нам остаться верными Богу в это время испытаний и гонений. Избави нас от обольщения вражьего и от всякия ереси и раскола, от сергианския, обновленческия, экуменическия, новообновленческия, глобалистическия всеересей, и от всех действий тайны беззакония.

О Преблагая Путеводительнице, приведи нас в Царство Сына Твоего и Господа нашего, Иисуса Христа, Ему же подобает всякая слава, честь и поклонение со безначальным Его Отцем, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

Или:

Пресвятая Богородице, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, даруй нам Православнаго Царя и Самодержавное Царство Его, и воскреси Святую Триединую Русь! Аминь.

 

Молитва Святым Царственным Мученикам

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради святых Царственных Мучеников — Царя Николая, царицы Александры, царевича Алексия, царевен Ольги, Татианы, Марии и Анастасии, спаси и сохрани Россию, и помилуй мя грешнаго. (3 раза)

Русский Символ Веры

Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена, освященным Собором и Русским народом, для мира и благоденствия нашего Отечества, и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии, русские, последних веков. Аминь.

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матери, св.муч.Царя Николая, св.благ.Царя Иоанна и всех святых, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, даруй нам Православного Царя и Самодержавное Царство Его, и воскреси Святую Триединую Русь. Аминь.

Бог наш помощник! Пресвятая с нами!

Святые Царственные Мученики, молите Бога о нас.

Опричный Афон едиными усты и единым сердцем молится с вами, дорогие братья и сестры.

Св. гора Афон, память собора святых и

всехвальных двенадцати апостолов Христовых

Грешный иеромонах Авель (Стебелев-Веласкес)


 

 

 

 

Добавить комментарий

Your email address will not be published.

Вы можете использовать эти теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>